Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. április 15. 07:44 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Nyomozást folytatunk ismeretlen tettes ellen, aki szerdára virradóra Kecskeméten, egy Lánchíd utcán elhelyezett zárt konténert felfeszítve, ellopott abból 6 raklap, összesen 144 darab vödrös vakolatot. A bűncselekménnyel okozott kár: 1.152.000.-forint.

Egy Kerekdombi tanyáról lopott el ismeretlen tegnap, egy bordó színű hintót, illetve egy ló szállítót. A bűncselekménnyel okozott kár: 3.000.000.-forint.

Egy bugaci építkezésről 100 méter hosszúságú, hegesztőtrafóhoz tartozó, vörösréz vezetéket lopott el ismeretlen. A tolvaj elvitt még több hegesztő felszerelést, illetve egy Honda típusú vízszivattyút is. A bűncselekménnyel okozott kár: 416.000.-forint.

Egy uszodi családi ház garázsából lopta el a tolvaj az ott parkoló, lezáratlan, IYU- 882 forgalmi rendszámú, Opel Astra személygépkocsit. A gépkocsi értéke 1.400.000.-forint.

Határrendészeti események:

A Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség járőrei, a határ közelében, hőkamera segítségével fogtak el két szerb és öt palesztin állampolgárt, akik okmányok nélkül, illegálisan léptek országunk területére.

Kövessen minket a Facebookon is!