Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. április 26. 07:57 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett az a két intézkedő rendőr, akiket egy jánoshalmi kocsmához hívtak segítségül, ahol két férfi garázda módon viselkedett. A kiérkező járőröket egy 27 éves és egy 35 éves jánoshalmi férfi támadta meg, akik közül a fiatalabb, ököllel ütötte meg a mélykúti körzeti megbízott rendőr törzsőrmestert. Társa ezt látva, maga is verekedni kezdett a rendőrrel, de a két járőr és néhány segítő állampolgár megfékezte a támadást, és az időközben kiérkező erősítéssel együtt elfogták a támadókat, akik így nem tudtak elmenekülni a helyszínről. A két rendőr könnyebben sérült.

Feljelentés alapján indult eljárás egy csólyospálosi férfi ellen, akitől a sértett megvásárolt egy Mercedes típusú autóbuszt, melynek vételárát, 1.000.000 Forint készpénzt át is adott. Az adás-vételi szerződés megkötésekor a jármű birtokba vételének időpontját közösen állapították meg, azonban azt a feljelentett személy, eddig ismeretlen okból megtagadta. A feljelentett a vételárat – szóbeli nyilatkozata alapján- nem kívánja visszaadni. Az okozott anyagi kár.:1.000.000 Forint.

Határrendészeti események:

A Kelebiai és a Bácsalmási Határrendészeti Kirendeltség járőrei, a határ közelében, hőkamera segítségével fogtak el hét palesztin állampolgárt, akik okmányok nélkül, illegálisan léptek országunk területére.

Kövessen minket a Facebookon is!