Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. április 26. 10:32

Ebtartók figyelem!

Ebtartók figyelem!
A Kecskeméten - néhány hete a Helyi állatvédelmi szervezet által - meghirdetett ivartalanítási akció sikerére tekintettel Valo országos akciót kezdeményezett Tőzsér Judit, a Gong Rádió ügyvezetője.


AZ országos akció részleteit 2010. április 8-an a Gong rádióban, EGY stúdióbeszélgetés keretén belül ismertették, amelyen részt Vett dr. Lorászkó Gábor, AZ AZ Állatorvosok Állatvédelemért Alapítvány kuratóriumának elnöke, Birgit Lewe a Mentsvár német testvérszervezetének, a Photenhilfe-Europa Egyesület elnöke ÉS Tőzsér Judit, a Gong Rádió ügyvezető igazgatója.

AZ akció lebonyolításában a Állatorvosi Kamara English nyújt segítséget úgy, Hogy először 100 kutya ivartalanítását végzik el Budapesten, a Szent István Egyetem Állatorvostudományi Karan.

Dr. Lorászkó Gábor tájékoztatása szerint AZ Első 5 kutya 2010-ben. április 26-an, hétfőn mar MEG AZ érkezik az egyetemre, where a hallgatók bevonásával elvégzik a kutyák számára szükséges vizsgálatokat, kezeléseket, beleértve AZ ivartalanító műtétet is.

AZ Elnök azt Kéri AZ ivartalanítási akcióban részt venni kívánó menhelyek képviselőitől, Hogy AZ egyetemre szállított kutyákat:

- A Menhely állatorvosa a kutyákat előzetesen vizsgálja MEG, ÉS EGY Errol adjon kötetlen formájú igazolást is, melyet a műtét előtt kell mutatni Kell AZ állatorvosoknak. Erre azért van szükség, Hogy AZ ivartalanítást végző szakemberek biztosítva legyenek arról, Hogy a Menhely állatorvosa mar Tud a beavatkozásról, es el tudja vállalni a szükséges utókezelést, varratszedést.

- Szükséges továbbá, Hogy a kutyák legalább Két héttel korábban, de legfeljebb EGY Még belül legyenek oltva veszettség Ellen ES "kombinált oltással" is.

AZ Egyetem Állatorvosi Karan AZ ivartalanításon Tul a kutyákon elvégzik a száj-ÉS fülüregi vizsgálatokat ÉS daganatos megbetegedések gyógyításában a segítséget is nyújtanak.

Varratszedésre 9 nappal a műtét utan, a beküldő menhelyen kerül sor, a kutyák AZ egyetemen a műtét, esetleg műtétek utáni Első napokat töltik.

AZ állatvédőknek kizárólag AZ ODA-ÉS Kell a visszaszállításról gondoskodni!

Folyamatosan várjuk a menhelyek jelentkezését, AZ Első 5 kutya műtétje utan A következõ 10 állatot egy paksi, majd A következõ héten a Karcagi menhelyről szállítják majd AZ egyetemre, a továbbiakban Pedig Heti váltásban Újabb menhelyeknek lesz lehetőségük AZ akcióban részt venniük - mondta el Tőzsér Judit, AZ országos akció koordinátora.

Bízom benne, Hogy ez EGY Magas színvonalú, értékes, Hosszú távú együttműködés lesz AZ állatvédelmi civil Mozgalom ÉS AZ állatorvosok között, amelynek Fő célja, szervezetten Hogy segítsük AZ állatokat ÉS kialakítsuk a felelős állattartási szemléletet, MERT EZ AZ egyik legfontosabb alapja a tudatos állattartásnak - mondta dr. Lorászkó Gábor.

Állatbaráti Üdvözlettel!

A Kecskeméti Menhely csapata.

Kövessen minket a Facebookon is!