Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. április 26. 15:30 | Szerző/forrás: baon.hu

Nem tetszett a jövendölés, eltörték a jósnő kezét

Nem tetszett a jövendölés, eltörték a jósnő kezét
Az ország legjobb jósnői között tartják számon Angyalföldi Piroskát, egyszerűbben Angyali Pirót, akire nemrég többen is rátámadtak.

A jó ideje Lőrinciben élő mesterjósnő számtalanszor bizonyított már, ám jelen állapotában nem akar látni, hallani, beszélni semmiről. Merthogy igen kellemetlen élményben volt része a közelmúltban. Kiszaladt vásárolni egy doboz cigarettát, amikor valaki megkérte, hogy jósoljon neki. Ő megtette, ám a jövendölés vélhetően nem tetszett az illetőnek, aki ezt követően negyedmagával nekiesett – meséli. Szerinte azért törték el mindkét kezét, hogy többé ne tudjon kártyát vetni.
– Tudom, kik voltak. Egy alamuszi anyanyuszi és három selejt baknyula – fogalmaz rejtélyesen Angyali Piró. Feljelentést tett a rendőrségen, de azt mondja, az ő istene, Cerridwen előbb megbünteti az elkövetőket, mint ahogy az igazságszolgáltatás gépezete működik. Amúgy ő maga is képes lenne rontást hozni rosszakaróira, de mint mondja, soha nem tenne ilyet senkivel, hiszen az visszaszállna rá.

Mikor a képességeiről kérdezzük, elmondja: nagyanyja és anyja után a családban ő a harmadik, aki különleges erővel bír. Megmondja a múltat és a jövőt kártyából, kristálygömbből és tenyérből, leveszi a rontást és rontásvédelmet biztosít, továbbá szerelmi kötésre és oldásra is képes.

Újságcikkek sora bizonyítja, hogy „előrejelzései” beválnak. Az egyik legnagyobb sikere akkor volt, amikor megjósolta a 2002-es országgyűlési választás eredményét valamelyik bulvárlapban; mint később kiderült, a felkért szakemberek közül egyedül az ő tippje jött be, hajszálpontosan. Múlt heti beszélgetésünk időpontjában a mostani voksolás végeredményét is tudta már, ám - a fentebb említett okok miatt - arról nem akart beszélni.

A Heves Megyei Hírlap hétfői számából az is kiderül, hogy mit olvasott ki Piró Zámbó Jimmy tenyérlenyomatából.

Kövessen minket a Facebookon is!