Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. április 30. 08:25

Majális

Majális
A Wojtyla ház gondozottai is igazi majálissal köszöntik május 1-jét. A Szabadidőparkban a fesztivál ideje alatt a Vöröskereszttel közös sátorban képviselteti magát az intézmény, ahol a rászorultak közül többen a véradáson is részt vesznek. Ezzel is kifejezik, hogy az önzetlen segítség épp oly fontos számukra amikor ők tudnak adni, mint amikor kapják.

A támogatók, segítők, szponzorok jóvoltából a majális épp úgy telik majd a Wojtylás gondozottak és gyermekek számára is, mint bárki másnak: az ünnepségen Holló Tibor étellel, Kun István és Balogh Levente, valamint a Magyarvíz Kft. itallal látja őket vendégül, Kállainé Zsuzsa jóvoltából pedig a legkisebbeknek a körhintát sem kell nélkülözniük.

Ismét kézzelfoghatóvá válik tehát a közösség összetartása és felelősségvállalása. Kecskeméten ezúttal is épp úgy ünnepelhetnek azok az embertársaink, akik szerény anyagi lehetőségek között élnek, mint a város többi lakója. Wojtyla atyánk ismét gondoskodik a ház gondozottainak öröméről, és megtalálja azokat az embereket, akiken keresztül ez a szeretet és támogatás megnyilvánulhat. 

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház