Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. május 3. 07:49 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain vasárnap 1 súlyos sérüléses, 1 könnyű sérüléses és 2 anyagi káros közlekedési baleset történt. Az elmúlt 24 órában 2 ittas vezetővel szemben volt rendőri intézkedés, vezetői engedély elvételével.

A Bajai Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el rablás bűntett elkövetése miatt  ismeretlen tettesek ellen, akik vasárnap 13.00 óra körüli időben Baján a Barátság téri játszótéren tartózkodó 10 éves kislánytól és egy 10 éves kisfiútól elvették a mobiltelefonjaikat, úgy, hogy megfenyegették őket, hogy ha nem adják oda megverik őket. Az eljárás során megállapítást nyert, hogy a bűncselekményt egy 12 éves román állampolgárságú fiú, valamint társa egy 14 éves, szintén román állampolgárságú fiú (bajai lakosok) követték el. Az ügyben a 14 éves fiú őrizetbe vételére került sor. A bűncselekménnyel okozott kár: kb. 29.000,-Ft., mely a telefonok lefoglalásával megtérült.

Tegnap este őrizetbe vettek kollegáink egy 41 éves hercegszántói férfit, aki ellen tartás elmulasztása vétség elkövetése miatt a Bajai Városi Bíróság elfogatóparancsot adott ki.

Eljárás indult 1 koszovói, 3 albán és 2 ismeretlen állampolgárságú személyek ellen, akik tegnap tiltott határátlépést követtek el. Mindannyian a BKMRFK Őrzött Szállásán kerültek elhelyezésre.

Kövessen minket a Facebookon is!