Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. május 7. 05:49

Időjárás-előrejelzés

Időjárás-előrejelzés
Ma délelőtt északon, északkeleten erősen felhős, borult lesz az ég, itt további eső, zápor, egy-egy zivatar is várható. Máshol hosszabb-rövidebb időre kisüt a nap. Délután a változóan felhős ég mellett többször megnövekszik a felhőzet, és szórványosan alakulnak ki záporok, zivatarok. A legtöbb napsütés a nyugati és déli megyékben várható. Többfelé élénk lesz a délnyugati, nyugati szél, de zivatarok környezetében erős, esetleg viharos széllökések is lehetnek. Délután a hőmérséklet 18, 23 fok között alakul.

Szombaton délnyugat felől tovább növekszik, vastagszik a felhőzet, de északkeleten eleinte pár órára még kisüt a nap. Délután országszerte erősen felhős, borult lesz az ég, egyre többfelé kell záporra, néhol zivatarra is számítani. Élénk lesz a déli szél. Kora délután 18, 23 fok várható.

Vasárnap némi napsütésre mindenhol számíthatunk, de gyakran megnövekszik a gomolyfelhőzet, és többfelé alakul ki zápor, zivatar. Megerősödik a délnyugati szél. 18, 23 fokra melegszik a levegő.

Hétfőn többnyire erősen felhős lesz az ég, némi napsütés eleinte keleten, később északnyugaton várható. Többfelé fordul elő zápor, keleten, északkeleten zivatar. Élénk lesz a délnyugati szél. 17, 22 fokra számíthatunk.

Kedden túlnyomóan erősen felhős, borult lesz az, de a déli, délkeleti országrészben eleinte néhány órára még kisüt a nap. Sokfelé kell záporra, zivatarra számítani. Élénk lesz a déli szél. A hőmérséklet csúcsértéke 19, 24 fok között alakul.

Szerdán
a gyakran megnövekvő gomolyfelhőzetből sokfelé várható záporeső, heves zivatar. Megerősödik a délnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 21, 26 fok között alakul.

Kövessen minket a Facebookon is!