Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. május 25. 07:57 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Rablás bűntettében indított nyomozást a Kecskeméti Rendőrkapitányság tegnap egy 71 éves nő feljelentése alapján. A sértett elmondta, hogy hétfőn délután ismeretlen fiatal férfi kopogtatott be kecskeméti házának kapuján azzal az ürüggyel, hogy egy pohár vizet akar kérni. Amikor a pohár vízzel az idős nő visszaért kapuhoz, az elkövető hanyatt lökte, majd mindkét füléből kikapta a fülbevalóit és egy kerékpárral elmenekült. Bűncselekménnyel okozott kár: 25.000,-Ft.

Kecskeméten, egy Szent István körúton lévő teherautó szerviz telephelyére tört be ismeretlen vasárnapról hétfőre virradóra, és a szerviz műhelyéből készpénzt, számítástechnikai eszközöket lopott el, közel 6.000.000,-Ft. értékben.

Egy talajmaró munkagépet lopott el hétfőre virradóra, eddig ismeretlen tettes Nemesnádudvaron. A tolvaj a lakóház kapuját leemelve jutott be a telekre, és vitt el a 450.000.-Ft. értékű munkagépet.

Határrendészeti események:

Szerbia területére négy szerb és egy horvát állampolgárt irányítottak vissza kollégáim, mert egyikük sem rendelkezett a beutazáshoz szükséges érvényes vízummal.

Kövessen minket a Facebookon is!