Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. május 26. 07:45 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Egy 67 éves kecskeméti férfi zsebéből lopta el a tolvaj a pénztárcáját, benne irataival és 550.000.-Ft. készpénzzel. A lopás még május 22-én történt, a Budai utcai nagypiacon.

Arany ékszereket és 314.000- Ft. készpénzt loptak el kedd reggelre egy tiszaalpári tanyából, ahova a tettes az ajtót kifeszítve jutott be. A sértettnek a rongálással együtt okozott kára 490.000- Ft.

Pünkösd vasárnapján az esti órákban, eddig ismeretlen tettes Kiskunmajsán egy kocsma pultjáról ellopott egy ajándéktárgyakat tartalmazó automata gépet, a benne lévő 150.000.-Ft. értékű fémpénzzel. Az okozott kár.: 250.000.-Ft.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság egy folyamatban lévő bűnügyben, őrizetbe vett egy 32 éves férfit, aki azzal gyanúsítható, hogy április 06-án, feltehetőleg éjszaka az ajtót kifeszítve betört Kiskunfélegyházán, a Szegedi úton lévő óvodába. A gyanúsított egy digitális fényképezőgépet, egy számítógépet, majd az intézmény irodájában a lemezszekrényből 75,000- Ft készpénzt lopott el.

Határrendészeti események:

A Hercegszántói Határrendészeti Kirendeltség járőrei még hétfő hajnalban az 51-es főúton állítottak meg egy taxit, benne négy afgán állampolgárral, akik közül ketten hamis okmányokkal akarták igazolni maguk. Velük szemben közokirat-hamisítás miatt indult eljárás, míg társaik tiltott határátlépést követtek el. Az elfogott személyek a Kiskunhalasi Őrzött szálláson kerültek elhelyezésre.

Kövessen minket a Facebookon is!