Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. május 31. 07:50 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában 1 anyagi káros közlekedési baleset történt. 5 ittas vezetővel szemben volt rendőri intézkedés vezetői engedély elvételével.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el személyi szabadság megsértése bűntett gyanúja miatt egy bugaci nő feljelentése alapján 64 éves édesanyja és társai ellen, akik vasárnap délelőtt a gondozása alatt álló férfit beleegyezése nélkül és tiltakozása ellenére a tanyájáról autójukba kényszerítették és bugaci tanyájukra vitték, onnan nem engedték el.

Ismeretlen tettes társaival vasárnap délelőtt egy Kelebián lévő presszó felszolgálójának figyelmét elterelve a helyiségben lévő 3 darab pénznyerő automatát felfeszítette és az azokban lévő kb. 350.000,-Ft. készpénzt elvitték. A rongálással kb.: 5.000,-Ft. kár keletkezett.

Eljárás indult 3 felnőtt és 2 gyermek, valamint 1 fiatalkorú afgán állampolgárok ellen, akik illegálisan lépték át az államhatárt szombaton. Mivel menekült státusz iránti kérelmet nyújtottak be, elszállításra kerültek a BÁH. Dél-Alföldi Regionális Igazgatóság Szeged Kirendeltségére.

A stabil hőkamera jelzése alapján fogtak el kollegáink 2 felnőtt és 1 fiatalkorú szerb állampolgárt is, akik szintén tiltott határátlépést követtek el. A két felnőtt személy idegenrendészeti őrizetbe került a Kiskunhalas Őrzött Szálláson. A fiatalkorú személy a Kunfehértói Gyermek Otthonban került elhelyezésre.

Kövessen minket a Facebookon is!