Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. június 2. 07:53 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Az elmúlt 24 órában megyénk közútjain 1 súlyos, 2 könnyű sérüléssel járó valamint 4 anyagi káros közúti közlekedési baleset történt. Ittas járművezetés miatt 1 esetben került sor vezetői engedély bevonásra.

Május 29-én reggel a Kecskemét, Csóka utcában épülő társasház ablakát betörték, majd onnan 1db elektromos tűzhelyet és 1 darab automata mosógépet loptak el. Az okozott kár összesen 250.000,-Ft., a rongálással 48.000,-Ft.

Ismeretlen személyek május 24.-én délután Orosházán, egy élelmiszer áruház parkolójában 3.000 liter gázolaj leszállításának fejében átvettek 600.000,-Ft. készpénzt egy 20 éves bugaci férfitől. A számla megírását követően a vételárat magukhoz vették majd a helyszínről elhajtottak. A gázolaj a mai napig nem került leszállításra, illetve a visszakövetelt pénzt sem kapta meg a sértett.  

Hétfő és kedd délután közötti időben egy kisszállási tanya nyitott melléképületéből elloptak egy Honda típusú homokfutót (Qwad), amivel a bejárati vaskapu leemelése után elhajtottak. A lopással okozott kár 1.000.000,-Ft.

Kiskőrösi kollegáink keresik azt a személyt, aki kedden délután egy 90 éves császártöltési néni lakásának egyik szobájából elvitt 1 db. 6.500.000,-Ft. névértékű takarékbetétkönyvet.

Tegnap őrizetbe került egy 24 éves és egy 28 éves kecskeméti férfi, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy kedden éjjel bántalmaztak 2 kecskeméti férfit. A bántalmazások során a két sértett 8 napon belül gyógyuló könnyű sérüléseket szenvedtek.

Eljárás indult 2 fő palesztin állampolgárságú férfi ellen tiltott határátlépés szabálysértése miatt.

Tompa közúti határátkelőhelyére telepített stabil hőkamera jelzése alapján, kedden éjjel Szerbia területén a szerb határőrizeti szervek részéről elfogásra került összesen 6 fő külföldi állampolgárságú személy is.  

Kövessen minket a Facebookon is!