Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. június 13. 12:33

Szent Család Plébánia: Sándor atya levele a Széchenyivárosból

Menyhárt Sándor plébános atya rendszeresen megküldi szerkesztőségünknek a következő hétre szóló közösségi információkat. Szeretettel adjuk közre. Jól érzékelhető, hogy miként él és dolgozik a Szent Család közösség....

 

 

 

Kedden este 6 órakor bibliaóra lesz.

 

Szerdán nem lesz reggel 8-kor szentmise, hanem fél 10-kor vehetünk részt az egyházmegyei papi találkozó szentmiséjén, amelyet dr. Bábel Balázs érsek úr celebrál.

 

Köszönet azoknak, akik részt vettek a közös úrnapi körmeneten.

 

Június hónapban a hétköznapi szentmisék után elimádkozzuk a Jézus Szíve litániát. Kérjük, hogy alakítsa szívünket az ő szent Szíve szerint.

 

 

Borsiczky Tiboratyát 70 éve szentelték pappá, rubinmiséje a Kecskeméti Szent Miklós (Barátok) Templomban lesz: június 19-én, szombaton du. 4-órakor.

 

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia a jövő vasárnapra gyűjtést rendelt el az árvízi katasztrófahelyzet által sújtott családok megsegítésére. Az előtérben a Szentcsalád kép alatti persely a károsultak megsegítésére szolgál. Köszönet az eddig összesen adott 180.000 Ft adományért.

 

Jövő vasárnap a Nagytemplomban, a 18 órai szentmisén a Csángó-földről érkező, Gyimes-felsőloki Szent Erzsébet Gimnázium kórusa énekel. A mise után rövid koncertet adnak,

 

A következőkeresztelő július 4-én, a vasárnapi 9 órai szentmisében lesz. Felkészítő találkozások: június 14,23 és 30-án este 6 órakor a plébánián. Jelentkezni a hívek irodájában lehet.

 

Térkőjegya hívek irodájában vásárolható. Isten áldja meg az adakozókat!

Kövessen minket a Facebookon is!