Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. június 14. 08:01 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Az elmúlt 24 órában megyénk közútjain 3 súlyos sérüléses, 1 könnyű sérüléses és 2 anyagi káros közlekedési baleset történt. 2 ittas vezetővel szemben volt rendőri intézkedés vezetői engedély elvételével.

Kecskemét Rendőrkapitányság felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntettének megalapozott gyanúja őrizetbe vett egy 38 éves kecskeméti férfit, aki a rendelkezésre álló adatok szerint megalapozott a gyanúsítható azzal, hogy szombaton este a Kecskemét, Dunaföldvári úton lévő vendéglő parkolójában előzetes szóváltás, családi veszekedés során bántalmazta feleségét. A veszekedés során gépkocsijából elővett egy 20 cm pengehosszúságú katonai bajonettet, mellyel egy alkalommal a felesége valamint egy -egy alkalommal a felesége segítségére siető két férfi felé szúrt, de sérülést vele nem okozott. A bántalmazás során a nő nyolc napon belül gyógyuló hámsérüléseket szenvedett, egyéb személy nem sérült.   

Vasárnap őrizetbe vettek kollegáink egy 35 éves nőt, egy 24 éves férfit és egy 19 éves férfit, lajosmizsei lakosokat. Ők megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy vasárnap éjjel Lajosmizsén a Damjanich utcában előzetes szóváltást követően bántalmaztak egy férfit, és annak társait, majd megrongáltak egy Mitsubishi Lancer típusú személygépkocsit és az utcában lévő lakóház ereszcsatornáját és gázcső borítását, majd a helyszínről távoztak.  

A járőrök lakossági bejelentés alapján, szombaton Kelebia közelében ellenőrzés alá vontak 3 férfit, 2 fő algériai és egy ismeretlen állampolgárságú személyt. Magyarországi jogszerű tartózkodásukat hitelt érdemlően igazolni nem tudták, kiutasítást előkészítő őrizetbe kerültek, és a Kiskunhalasi Őrzött szállásra szállítottuk őket.

Kövessen minket a Facebookon is!