Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. június 16. 09:01 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában 1 halálos, 2 könnyű sérüléssel járó valamint 3 anyagi káros közúti közlekedési baleset történt. Ittas járművezetés miatt 1 esetben került sor vezetői engedély bevonásra.

Ma 05.09 órakor az Ágasegyházáról Izsák felé vezető 5301-es számú út 14.500 méterénél egy Saab típusú személygépkocsi az árokba borult. Vezetője, egy 27 éves izsáki férfi a helyszínen életét vesztette.

Egy 54 éves csongrádi férfi tett feljelentést két ismeretlen férfi ellen, akik tegnap délelőtt a Kecskemét, Izsáki úton lévő parkolóban egy korábbi szóbeli megállapodás alapján 2.500 kg kristálycukor vételáraként, 210.000,-Ft. készpénzt vettek át tőle. A pénz átvételét követően arra tettek ígéretet, hogy az árut a sértett lakására szállítják, azonban ez nem történt meg.  

Tegnap délelőtt egy 29 éves kunfehértói férfi a Kiskőrös, Dózsa György úton üzemelő benzinkúton felejtette az irattárcáját a benne lévő személyes irataival, valamint 325.000 Forint készpénzzel együtt, amit valaki ellopott.

Hétfőn betörték egy kiskőrösi lakóház fürdőszoba ablakát, majd a lakásból 400.000 Forintot loptak el. A rongálással 5.000,-Ft. kár keletkezett.

Őrizetbe vettek kollegáink tegnap este egy 30 éves nagykőrösi férfit, aki ellen a Nagykőrösi Városi Bíróság elfogató parancsot bocsátott ki.

Őrizetbe került egy 17 éves madarasi férfi is. Ő megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy áprilisban a ballószögi gyermekotthonban fiú társát veréssel fenyegette meg, amennyiben nem adja át mobiltelefonját. Mivel korábban is bántalmazta már, az újabb fenyegetés hatására átadta a készüléket az elkövetőnek.

Kövessen minket a Facebookon is!