Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. június 18. 08:09 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Az elmúlt 24 órában megyénk közútjain 5 súlyos sérüléses, 2 könnyű sérüléses és 2 anyagi káros közlekedési baleset történt. 1 ittas vezetővel szemben volt rendőri intézkedés vezetői engedély elvételével.

Betörtek csütörtök reggelre egy 80 éves tiszaalpári férfi házának udvarába és annak garázsába. A garázsból ellopták a GDP-326 forgalmi rendszámú, kék színű, Opel Astra 1.4 GL típusú személygépkocsit, melyben benne volt a gépkocsi kulcsa és forgalmi engedélye és a sértett nevére szóló személyes iratok, valamint elvitték az XEE-967 forgalmi rendszámú utánfutót és annak forgalmi engedélyét is. A melléképületből pedig elloptak még 5 kanna mézet, mely kannánként 55 kg. A bűncselekménnyel okozott kár: 1.006.000,- Ft. 

Kunszentmiklóson is egy garázst törtek fel ugyanebben az időben, méghozzá úgy, hogy kibontották a palatetőt. 10 db Shimano márkájú teljesen felszerelt horgászbotot és egyéb horgászkellékeket vitt magával a betörő, összesen 230.000,- Ft. kárt okozva a tulajdonosnak.

Kecskemét Rendőrkapitányság orgazdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett egy 29 éves abonyi férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy az interneten keresztül, lopott Suzuki motorkerékpárokat kínált eladásra, valamint azok egyedi azonosító jeleit meghamisította.

Kövessen minket a Facebookon is!