Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. június 23. 05:19 | Szerző/forrás: idojaras.hu

Időjárás-előrejelzés

Időjárás-előrejelzés
Szerdán több órára kisüt a nap, de a reggeli órákban délen és keleten időnként erősen felhős lesz az ég, és kisebb eső, záporeső előfordulhat. Erős lesz az északi szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 18, 23 fok között alakul.

Gyenge hidegfronti hatás érvényesül. A napsütés javít a közérzeten, a tiszta levegő felfrissülést hoz. A szeles idő miatt azonban fejfájás jelentkezhet. A napos időben magas lesz az UV-sugárzás, védekezzünk fényvédő krémekkel. Az autózók erős, a Dunántúlon és északkeleten időnként viharos széllökéseket tapasztalhatnak. Az utak általában szárazak lesznek. Erős lehet a napsütés, érdemes napszemüveggel felkészülni. A hőmérséklet pár fokkal elmarad az ilyenkor megszokottól, és a szeles időben még hűvösebbnek érezhetjük a levegőt. Időnként jól jöhet egy vékony pulóver.

Csütörtökön a több órás napsütés időnként zavarják gomolyfelhők, helyenként kisebb zápor, zivatar alakulhat ki. Élénk lesz az északnyugati szél. Kora délután 18, 23 fok várható.

Pénteken a napsütést főleg nyugaton és délen zavarják felhők és helyenként záporok, néhol zivatarok várhatók. Az északnyugati szél élénk lesz. 17, 22 fokra számíthatunk.

Szombaton a néhány órás napsütés mellett helyenként megnövekszik a gomolyfelhőzet és záporok, néhol zivatarok fordulnak elő. Élénk lesz az északnyugati szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 19, 24 fok között alakul.

Vasárnap változóan, időnként erősen felhős lesz az ég, szórványosan eső, zápor várható, egy-egy zivatar is előfordulhat. Az északi szél élénk lesz. Kora délután 19, 24 fok várható.

Hétfőn több-kevesebb napsütésre számíthatunk, de időnként erősen megnövekszik a felhőzet, és elszórtan eső, zápor, helyenként zivatar alakul ki. Mérsékelt lesz az északnyugati szél. 21, 26 fokra számíthatunk.

Kövessen minket a Facebookon is!