Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. július 15. 08:21 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Az elmúlt 24 órában megyénk közútjain 1 könnyű sérüléses és 2 anyagi káros közlekedési baleset történt. 1 ittas vezetővel szemben volt rendőri intézkedés vezetői engedély elvételével.

Egy keceli férfi tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki július 03. és 12. közötti időben Öregcsertőn a legelőn kihelyezett méh kaptáraiból 10 méhcsaládot befogott és elvitt. Az okozott kár: 250.000,-Ft.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el rablás bűntett gyanúja miatt egy 65 éves fülöpszállási férfi feljelentése alapján ismeretlen tettes ellen, aki tegnap hajnalban betört a családi házába, majd ott az éppen felébredő férfit egy székkel ütlegelni kezdte és „Adj pénzt!” felszólításokkal pénzt követelt tőle. A sértett a bántalmazás elől a bejárati ajtó felé menekült, ennek során elmondta, hogy nincs pénze, nem tud adni. Ezután az elkövető elmenekült a helyszínről. A férfi a bántalmazás során 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett. A rongálással okozott kár: 6.000,-Ft. Kollegáink pár óra múlva elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 21 éves fülöpszállási férfit, akit őrizetbe is vettünk.

 A Kecskeméti Rendőrkapitányság tegnap őrizetbe vett egy 27 éves kecskeméti férfit, aki a rendelkezésre álló adatok alapján megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy egy férfi által január 26-án egy kecskeméti patikában csalással megszerzett 3 doboz növekedési hormont annak tudatában, hogy az bűncselekményből származik megvásárolta, és azt eddig ismeretlen személynek tovább értékesítette.

Eljárás indult 1 fiatalkorú afgán állampolgárral szemben, akit a stabil hőkamera észlelése alapján fogtak el kollegáink tegnap Tompa külterületén. Tiltott határátlépést követett el Szerbia irányából. A Kunfehértói Gyermekotthonban került elhelyezésre.

2 ismeretlen állampolgárságú férfi is okmányok nélkül lépte át illegálisan országunk határát. Magukat palesztin állampolgárnak vallották. A Kiskunhalasi Őrzött Szállására kerültek kiutasítást előkészítő őrizetbe.

Kelebia Határrendészeti Kirendeltség Vasúti Határátkelőhelyén tegnap 1 török állampolgár kilépésre jelentkezett egy nemzetközi gyorsvonat utasaként. Az útlevélkezelő megállapította, hogy a személy nem tudja igazolni a jogszerű magyarországi tartózkodását, így előállításra került. A BÁH Dél-Alföldi Regionális Igazgatóságának került átadásra a további eljárás lefolytatására.

Kövessen minket a Facebookon is!