Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. július 20. 13:57 | Szerző/forrás: baon.hu

A piroson akart átmenni – halálra gázolta az Intercity

A piroson akart átmenni – halálra gázolta az Intercity
Életét vesztette a mai balesetben az a segédmotorkerékpáros, aki 12:25-kor Kiskunfélegyháza előtt 2 kilométerre a piros jelzés ellenére akart átmenni a vonat előtt.

Életét vesztette a segédmotor-kerékpáros, amikor Kiskunfélegyháza előtt 2 kilométerrel, az úgynevezett Mezei úti átjáróban a piros jelzés ellenére akart áthaladni a közeledő Intercity előtt – tájékoztatott Mihályné Bornemisza Eleonóra, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője. A földút-vasút kereszteződésben történt baleset áldozatának nemét egyelőre nem tudják megmondani a rendőrök.

12 óra 25 perckor a Budapest–Cegléd–Szeged vonalon, Városföld és Kiskunfélegyháza között az Aranyhomok intercity egy motorkerékpárost gázolt. Mindkét vágányt lezárták. – A baleseti helyszínelés idejére – körülbelül két órára – mindkét vágányt le kellett zárni, a vonatforgalom csak a rendőrségi helyszínelés befejezése után indulhat meg, ezért a személyvonatok várhatóan 60-120 perces késéssel tudnak majd közlekedni a délutáni órákban – tudtuk meg Peiper Károlytól, a MÁV INFORM sajtóügyeletesétől. A MÁV-START Zrt. vonatpótló autóbuszokat rendelt. A késések és kellemetlenségek miatt a MÁV az utasok szíves türelmét és megértését kéri.

window.fbAsyncInit = function() { FB.init({appId: \'124950740848507\', status: true, cookie: true, xfbml: true}); }; (function() { var e = document.createElement(\'script\'); e.async = true; e.src = document.location.protocol + \'//connect.facebook.net/hu_HU/all.js\'; document.getElementById(\'fb-root\').appendChild(e); }());

 

 

Kövessen minket a Facebookon is!