Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. július 22. 08:11 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain szerdán 1 súlyos sérüléses és 2 anyagi káros közlekedési baleset történt. 2 ittas vezetővel szemben volt rendőri intézkedés, vezetői engedély elvételével.

Nyomozás indult hulladékgazdálkodás rendjének megsértése bűntett gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki kedden vagy szerdán egy lajosmizsei férfi erdejében 3 zsák háztartási hulladékot rakott le.

Szerdán délután Kecskeméten a Zöldfa utcában parkoló BMW X3 típusú személygépkocsi ablaküvegét betörte valaki, és abból elloptak egy kézitáskát, amelyben benne voltak az iratok, a gépkocsi forgalmi engedélye, egy mobiltelefon, különböző bankkártyák és kb. 1.000.000,-Ft. készpénz. Az okozott kár kb.: 1.100.000,-Ft., rongálással kb.: 30.000,-Ft.

A Kalocsai Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el rongálás bűntett gyanúja miatt egy kalocsai férfi feljelentése alapján ismeretlen tettes ellen, aki július 06.-án reggel a családi házának udvarán álló Audi típusú személygépkocsiját felgyújtotta, mely során az autó teljesen kiégett, valamint a tűz átterjedt a gépjárműtől kb. 4-5 méterre található 6 körbála szénára is. A beszerzett adatok alapján a tűzvizsgálat szerint nem lehet kizárni a szándékos gyújtogatást. A rongálással okozott kár: 460.000,-Ft.

Szerdán délelőtt egy 88 éves császártöltési bácsinál megjelent 2 személy, majd ott a polgármesteri hivatal dolgozóinak kiadva magukat – azzal az indokkal, hogy pénzt hoztak – bementek a házba és onnan a sértett figyelmét elterelve elloptak 440.000,-Ft. készpénzt. 

Lakossági bejelentés alapján indult eljárás tegnap 2 pakisztáni állampolgárral szemben, akik tiltott határátlépést követtek el. A meghallgatásukat követően a gyermekkorú személy a Kunfehértói gyermekotthonba került elszállításra, a felnőtt korú pedig Kiskunhalas Őrzött Szálláson került idegenrendészeti őrizetbe.

Kövessen minket a Facebookon is!