Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. július 30. 10:21

Korhatár magazin: az 50 felettiek lapja – olvassa kor-határtalanul!

Korhatár magazin: az 50 felettiek lapja  – olvassa kor-határtalanul!
Már kapható az újságárusoknál a Korhatár augusztusi száma. Ízelítő a tartalomból: A címlapon Besenyei Péter műrepülő világbajnok szerepel, akitől egyebek mellett azt is megkérdezi a riporter, Borzák Tibor, hogy miért kacérkodott egy ideig az ejtőernyőzéssel, és miért éppen a horgászat jelenti számára a legfőbb kikapcsolódást.

 A Korhatár helyszíni riportjában a dévai árvák között eltöltött időszakáról oszt meg szívszorító történeteket Balogh Boglárka író, akinek nemrég könyve is megjelent a témáról.

Beszélgetés olvasható a világhírű operatőr-filmrendezővel, Koltai Lajossal. Elárulja, hogy párhuzamosan három produkcióra készül, és természetesen ismét nagy sztárokat sikerült megnyernie. Egy másik írás Sean Conneryvel foglalkozik, aki bármilyen hihetetlen is, de most ünnepli nyolcvanadik születésnapját.

Továbbá sok-sok érdekes olvasnivalót kínál az Egészség, a Beszédtéma, az Életmese, a Nagyvilág, az Ezotéria, a Kertvarázs és a Szórakozás rovat. Az öt éves születésnapját ünneplő magazinban több nyereményjáték is található.

Kövessen minket a Facebookon is!