Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. augusztus 5. 08:01 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
A feljelentés adatai szerint július 28. és augusztus 04. közötti időben ismeretlen tettes betört Kecskeméten, egy Gát utcai házba, majd ott egy szekrényben tartott széfet csavarozott le, amit el is vitt. Készpénz, személyes iratok és egy gépkocsi pótkulcsa is az ellopott széfben volt. Az okozott kár közel 2.000.000.-Ft.

Szerda hajnalra törtek be Kecskeméten, a Ceglédi úton lévő horgászboltba. A tolvaj a rácsot és az ablakot is befeszítette, így jutott be az üzletbe. A tulajdonosnak több horgászfelszerelése is hiányzik, kb. 1.000.000.Ft. a kár.

A kerítést kivágva jutott be a tettes tegnap, egy Lajosmizse külterületén lévő gyümölcsösbe és vitt el onnan egy kombinátor gépet. A tulajdonosnak okozott kár.: 500.000.-Ft.

Szerda hajnalra elloptak egy tápanyag adagoló szivattyút is Lajosmizse külterületéről. A berendezés értéke 400.000.-Ft.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 42 és egy 40 éves férfit, akik a nyomozás adatai szerint tegnap hajnalban Kecskeméten, a Domb presszó parkolójában álló autóbusz tanksapkáját lefeszítve, abból kb. 170 liter gázolajat engedtek le és loptak el.

A Volán Zrt-nek okozott lopási kár 50.000.-Ft. A buszban okozott rongálási kár eléri a 300.000.-Ft-ot.

Határrendészeti események:

A Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség járőrei észleltek és elfogtak egy ismeretlen, egy marokkói és egy algériai állampolgárt, akik jogszerű magyarországi tartózkodásukat igazolni nem tudták. Az ellenőrzés megállapította, hogy mindhármukkal szemben beutazási és tartózkodási tilalom van érvényben. Kiutasítást előkészítő őrizetbe kerültek.

Kövessen minket a Facebookon is!