Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. augusztus 10. 08:10 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
A sértett távollétét kihasználva, ismeretlen tettes betört egy kecskeméti családi házba, majd onnan televíziót, számítógépeket, arany ékszereket és készpénzt lopott el. A tolvaj a teraszajtót felfeszítve jutott a lakásba. A lopással okozott kár 1.000.000.-Ft.

Hétfő reggelre elloptak Kecskeméten a Lóverseny utcából egy motorkerékpárt, amit a gazdája a lakóház lépcsőházában zárt le. Az elvitt motor értéke 250.000.-Ft.

A Bugacon megrendezett Kurultaj kulturális rendezvény helyszínéről, eddig ismeretlen tettes 3 darab kültéri villamos elosztó szekrényt, illetve egy 50 méter hosszú kábelt lopott el, 240.000.-Forint kárt okozva ezzel.

A hengerzárat eltörve jutott egy bajai lakásba a tolvaj tegnap délután. Készpénzt, vásárlási utalványt, valamint 150.000.-Ft. értékű arany ékszert vitt el, mellyel összesen 300.000.-Ft. kárt okozott a tulajdonosnak.

A Kiskőrösi Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 22 éves keceli férfit, aki azzal gyanúsítható, hogy tegnap a 85 éves sértettet házában, egy szóváltást követően rúddal, ütlegelni kezdte. Ezután a férfi elmenekült a helyszínről. A sértettnek súlyosabb sérülései nem keletkeztek.

Kövessen minket a Facebookon is!