Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. augusztus 23. 07:48 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain vasárnap 1 halálos, 1 súlyos sérüléses, 2 könnyű sérüléses és 3 anyagi káros közlekedési baleset történt. 3 ittas vezetővel szemben volt rendőri intézkedés vezetői engedély elvételével.

Vasárnap 13.45 órakor egy 50 éves érdi nő az általa vezetett és saját tulajdonát képező Trike típusú háromkerekű motoros triciklivel közlekedett Kalocsa külterületén Baja irányából Budapest felé az 51.számű főúton. Az út 114.450 métere körül, feltehetően rosszullét miatt lehaladt a jobb oldali útpadkára, majd onnan az útárokba borult, végül a kerekein állt meg. A baleset során a nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhalálozott.

Kiskunhalas Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el természetkárosítás bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy szerb állampolgár ellen, aki tegnap délelőtt Tompa, Közúti határátkelőhelyen egy autóbusz utasaként jelentkezett belépésre. A vámvizsgálat során megállapították, hogy 1 db élő piroshomlokú kecskepapagájt (CITESZ) engedély nélkül próbált behozni. Az állat eszmei értékkel nem bír, azonban engedély köteles, így a madarat lefoglalták, és a Kiskunsági Nemzeti Parkba szállították.

Idegenrendészeti eljárás indult 1 tunéziai, és 2 ismeretlen állampolgárral (akik önmagukat palesztin állampolgárnak vallják) szemben, akik tiltott határátlépést követtek el. A fiatalkorú személyt a kunfehértói gyermekotthonba vittük. A további két felnőtt korú személy a Kiskunhalasi Őrzött Szálláson került elhelyezésre, ahol idegenrendészeti őrizetbe kerülnek.

Kövessen minket a Facebookon is!