Július 23. kedd, Lenke
Hírek, események 2010. augusztus 27. 08:02 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain tegnap 2 könnyű sérüléssel járó valamint 1 anyagi káros baleset történt. 2 ittas vezetővel szemben volt rendőri intézkedés, vezetői engedély elvételével.

Csütörtökre virradóra ellopták egy német tulajdonos kecskeméti tanyáján lévő MSP-TM 844 frsz.-ú VW Passat combi típusú piros színű gépkocsiját. Az okozott kár: 500.000,-Ft.

Tegnap reggelre valaki bemászott egy kiskunfélegyházi lakás udvarába, és a lakás ajtajának záratlan állapotát kihasználva ellopta a konyha asztalra letett pénztárcát a benne lévő iratokkal, 40.000,-Ft. üdülési csekkel, hitelkártyával és 380.000,-Ft. készpénzzel.

Ismeretlen tettes csütörtök éjjel betört egy kecskeméti Kft. irodájába, és onnan egy pénzes kazettát lopott el a benne lévő 215.000,-Forinttal.  

 

Őrizetbe vettek kollegáink egy 20 éves bajai férfit, aki ellen a Bajai Rendőrkapitányság elfogatóparancsot adott ki csoportos rablás kísérletének elkövetése miatt.

Eljárás indult 1 szerb állampolgárral szemben, aki tiltott határátlépést követett el. Az Idegenrendészeti Osztály határozatával a külföldit 5 évre kiutasította a Magyar Köztársaság területéről, majd tegnap kitoloncolásra került Tompa Közúti Határátkelőhelyen.

Kövessen minket a Facebookon is!