Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. szeptember 2. 09:36

Korhatár magazin: az 50 felettiek lapja

Korhatár magazin: az 50 felettiek lapja
Már kapható az újságárusoknál a Korhatár szeptemberi száma. Ízelítő a tartalomból:

A címlapon Nyári Károly világhírű zongoraművész és énekes szerepel, akitől egyebek mellett azt is megkérdezi a riporter, Borzák Tibor, hogy miért jött haza tizenkét év külföldi vendégszerepléséről, ahol számos világsztárral összehozta a sors, valamint az is szóba kerül, hogy milyen meglepetésekkel rukkol elő a Művészetek Palotájában tartandó koncertjén.

A Korhatár Barangoló rovata ezúttal Kecskemétről szól, az írás a város nevezetességeit, köztük a világviszonylatban is egyedülálló főteret és templomait veszi sorra a szerző. És még mindig a „hírös város”: beszámoló olvasható a sokakat vonzó repülőnapról is.

Érdekes riport olvasható az ismert geológus, Juhász Árpád tollából, aki indonéziai kalandozásárainak izgalmas történeteit osztja meg az olvasókkal. Mestercukrász mesterhármasa – ezzel a címmel pedig az ismert cukrászról, Zila Lászlóról jelent meg portrévázlat.

Továbbá sok-sok érdekes olvasnivalót kínál az Egészség, a Beszédtéma, az a Nagyvilág, az Ezotéria, a Kertvarázs és a Szórakozás rovat. Az öt éves születésnapját ünneplő magazinban több nyereményjáték is található.

Korhatár magazin: az 50 felettiek lapja

– olvassa kor-határtalanul!

Kövessen minket a Facebookon is!