Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. szeptember 3. 08:27 | Szerző/forrás: www.baon.hu

Befuccsoltak a CD-s telefonkönyvek

Befuccsoltak a CD-s telefonkönyvek
Meglepve tapasztalhatták azok a Bács-Kiskun megyei (vezetékes) telefon előfizetők, akik a legutóbbi cserénél CD-n kérték a szolgáltatótól az ingyenes telefonkönyvet, hogy szeptember 1-től már nem tudják használni a programot.

Az ikonra kattintva a következő szöveg jelenik meg: „A program használati joga lejárt. Kérem, érdeklődjön az újabb verzió iránt!” A CD egyébként nem csak Bács-Kiskun, hanem Békés és Csongrád megyei előfizetőit is tartalmazza (tartalmazta), így augusztus 31-től gyakorlatilag a Dél-Alföldi térség vezetékes telefonszámairól már egyáltalán nem lehet tájékozódni a segítségével.

A hagyományos és CD formátumú telefonkönyveket kiadó Magyar Telefonkönyvkiadó Társaság ügyfélszolgálatán megtudtuk, hogy az új térségi CD – és telefonkönyv – megjelenése október közepén várható. A CD-ket – akár telepítve vannak a számítógépeken, akár optikai meghajtóval működtetjük azokat – már valóban nem lehet használni. Így a következő másfél hónapban ismét a hagyományos telefonkönyvek lapozgatására kényszerülnek a digitális világhoz szokott telefon-előfizetők is.

Kövessen minket a Facebookon is!