Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. szeptember 4. 19:55

Lakótelepi fesztivál Kiskunfélegyházán

Képgaléria
Lakótelepi fesztivál Kiskunfélegyházán
Lakótelepi fesztivált rendeztek a kiskunfélegyházi Móravárosban. A Honvéd Sporttelepen szombaton kezdődött és vasárnap késő estig tartó programsorozat megnyitóját Kapus Krisztián országgyűlési képviselő, Kiskunfélegyháza Fideszes polgármester jelöltje tartotta.

- Azt szeretnénk elérni Kiskunfélegyházán, hogy minden városrésznek legyen saját rendezvénye. Úgy, mint ahogy például Kecskeméten – mondta a Kapus Krisztián, aki kislányaival érkezett a fesztiválra.

        Szeptember 4-én reggel bográcstornával, azaz profi és amatőr főzőversennyel kezdődtek a lakótelepei események. Nevezni leves, pörkölt, illetve egytálétel kategóriában lehetett. Majd kispályás labdarúgó kupa következett, amit a Mazsorett és Fúvószenekar műsora színesített. Volt Energy Fest fekve nyomó verseny, délután pedig bemutatták tudásukat a Kiskun Művészeti Alapiskola táncosai

        Kapus Krisztián szombat délutáni fesztivál megnyitóját zenés programok követték. Mulatós egyveleggel szórakoztatta a félegyháziakat Kadlott Karcsi, zenélt a Czemende zenekar, a Nyalóka és SzereLM parti a Disco Express zenekarral, a 3+2 zenekar, és a Royal Express zenekar.

         Vasárnap Energy Fest röplabda kupa, futóverseny (1-től 100 éves korig, 2010 méteres távon) és sakk szimultán lesz a Honvéd pályán. Fellép a Csipi-csupi bábszínház, majd grillparti - nyársak és saláták versenye – következik. Vasárnap délután lesz hastánc bemutató, operett műsorral szórakoztat Szendy Szilvi és Peller Károly, majd Szekeres Adrien következik. Este a Hot Dreams! A LOBO LATINO zenekar műsora, és Zsédenyi Adrienn élő műsora zárja a kétnapos fesztivált.

                                                                                          NNM

Kövessen minket a Facebookon is!