Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. szeptember 6. 07:45 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain vasárnap 2 súlyos sérüléses, 3 könnyű sérüléses és 4 anyagi káros közlekedési baleset történt. 2 ittas vezetővel szemben volt rendőri intézkedés vezetői engedély elvételével.

A Bajai Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el súlyos testi sértés bűntett kísérletének gyanúja miatt egy 29 éves bácsalmási nő feljelentése alapján 27 éves férje ellen, aki tegnap reggel ittas állapotban, közös lakásukban, a kialakult veszekedés során többször ököllel a fején megütötte, majd egy bicskával az arca bal felén a füle előtt arcon szúrta. Tekintettel arra, hogy a férfi ittas állapotban rendszeresen agresszív magatartást tanúsít feleségével szemben, ezért ideiglenes megelőző távoltartás elrendelésére került sor vele szemben.

Nyomozás indult lopás vétség kísérletének gyanúja miatt egy 14 éves kecskeméti fiú ellen, aki tegnap délután Kecskeméten egy hotel előtt, a tárolóban lezárt kerékpárt próbálta meg ellopni oly módon, hogy annak zárát egy fadarabbal akarta lecsavarni, azonban a rendőrjárőr tetten érte, és a helyszínen elfogta. A fiú őrizetbe került.

Szombaton este egy bugacpusztaházi bekerítetlen tanya udvarából ellopták a lezáratlan állapotban lévő, YFT-099 forgalmi rendszámú Belorusz MTZ-82 típusú mezőgazdasági vontatót, valamint a hozzákapcsolt, 3 fejes ekét. Bűncselekménnyel okozott kár: 2.500.000,-Ft.

Vasárnap reggelre egy kunszentmiklósi telephelyen levő záratlan épületből elvitt a tolvaj 1 db Tremix mákájú betonsimító gépet, melynek értéke kb.: 400.000,-Ft.

Eljárás indult a Tompa közúti határátkelőhelyen telepített stabil hőkamera észlelése alapján 3 afgán és 1 ismeretlen (önmagát palesztinnek valló) állampolgárok ellen, akik vasárnap éjjel követtek el tiltott határátlépést Szerbia irányából. Kiutasítást előkészítő őrizetbe kerültek a BKMRFK Kiskunhalasi Őrzött Szállásra.  

Szintén a stabil hőkamera segítségével fogták el kollegáink azt a szerb férfit, aki tegnap tiltott határátlépést követett el, először befelé Hegyeshalom Schengeni belső határon, majd a magyar-szerb államhatáron kifelé is tiltott határátlépés szabálysértés akart elkövetni, ekkor fogták el a járőrök. Beszállításra került a Kiskunhalasi Őrzött Szállásra, ahol kiutasítást előkészítő őrizetbe került.

Kövessen minket a Facebookon is!