Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. szeptember 8. 08:02 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Az elmúlt 24 órában megyénk közútjain 2 könnyű sérüléssel járó valamint 1 anyagi káros baleset történt. 1 ittas vezetővel szemben volt rendőri intézkedés, vezetői engedély elvételével.

Egy 77 éves bajai nő tett feljelentést egy bajai férfi ellen, aki május 03. és június 14. közötti időpontban a bankszámlájáról belegyezése, és tudta nélkül tisztázatlan módon leemelt 900.000,-Ft. készpénzt.

Kiskunhalasi Rendőrkapitányság csoportosan elkövetett rablás bűntettének megalapozott gyanúja miatt, tegnap őrizetbe vett egy 39 éves, egy 16 éves és egy 15 éves kiskunhalasi férfiakat. A három férfi megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy szeptember 03.-án 22:00 óra körüli időben a kerítésen átmászva bementek egy 52 éves kiskunhalasi férfi tanyájának udvarára, majd a tanyaépület bejárati ajtajának ablakát betörve, az ajtót benyomva bementek és ott a sértettet többször bántalmazták, pénzt követeltek tőle, majd 1 db. 11.5 kg-os gázpalackot elvittek 15.000,-Ft. értékben. A sértett a bántalmazás során 8 napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett.

Őrizetbe került egy 14 éves kecskeméti fiú, aki kedden délelőtt Kecskeméten, a kórház portájánál lévő kerékpártárolóból, a kerékpár zárjának eltörésével megkísérelt ellopni egy biciklit. A fiú több hasonló bűncselekmény elkövetésével is gyanúsítható.

Őrizetbe került még egy 19 éves kecskeméti nő is, akinek elfogását és őrizetbe vételét a Pesti Központi Kerületi Bíróság rendelte el.

Kövessen minket a Facebookon is!