Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. szeptember 10. 08:11 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain csütörtökön 1 halálos, 2 könnyű sérüléses és 4 anyagi káros közlekedési baleset történt.

Tegnap 05.10 órakor egy 72 éves császártöltési nő az általa vezetett Suzuki Swift típusú személygépkocsival közlekedett az 54-es számú főúton Császártöltés felől Kecel irányába. Haladása során az 54-es főút 65.500 méterénél eddig ismeretlen okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra és ott összeütközött a vele szemben közlekedő 48 éves császártöltési nő által vezetett Suzuki Ignis típusú személygépkocsival. A baleset következtében a 72 éves nő által vezetett autó jobb első utasaként utazó 80 éves férje a helyszínen elhunyt, A 72 éves nő és a másik kocsi vezetője 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést, míg a Suzuki Swift jobb hátsó utasa, egy 39 éves császártöltési férfi 8 napon belül gyógyuló könnyű sérülést szenvedtek.

Május 02. és május 13. közötti időben egy bajai áruház üzemeltető irodájában lévő számítógépből elloptak egy  winchestert a rajta lévő szoftverrel együtt. Az okozott kár kb.: 450.000,-Ft.

Szeptember 06. és 08. közötti időben egy Imrehegyen lévő lakatlan tanya bekerítetlen udvaráról ellopták az YIA-105 forgalmi rendszámú MTZ 82 típusú, lassú járművet, melynek értéke kb.: 850.000,-Ft.

Kiskunfélegyházi kollegáink keresik azt a stoppos személyt, aki tegnap délután Dunaföldvár és Kecskemét között együtt utazott a feljelentő Renault Megan típusú személygépkocsijában és figyelmetlenségét kihasználva a gépkocsi középső könyöktámaszában elhelyezett 1.490.000,-Ft. készpénzét ellopta. 

Őrizetbe került egy 32 éves felsőpakonyi férfi, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy április 14-re virradóra betört egy lakiteleki italboltba és onnan különböző cigarettákat, valamint szeszes italokat vitt el 250.000,-Ft. értékben.

Eljárás indult 1 koszovói, 1 makedón és 1 szerb állampolgárral szemben, akik tegnap tiltott határátlépést követtek el befelé irányban. 2 személy idegenrendészeti őrizetbe került a Kiskunhalasi Őrzött Szálláson, a szerb állampolgár pedig 5 év kiutasítás mellett kitoloncolásra került Szerbiába Tompa Közúti Határátkelőhelyen.

Kövessen minket a Facebookon is!