Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. szeptember 13. 08:08 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást rendelt el fegyveresen elkövetett rablás bűntett kísérlet gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen, aki tegnap az esti órákban Kiskunmajsán egy sörözőben a fején símaszkot viselve jelent meg, a kezében egy 20-25 cm hosszú, fekete színű maroklőfegyverre hasonlító tárggyal. A férfi az ott dolgozó 17 éves pultos lánytól a pénzt követelte, azonban a lány a riasztó berendezés pánik kapcsolóját megnyomva a riasztót működésbe hozta. Az elkövető a riasztó szirénájának hangjára a sörözőből egy kerékpárral elmenekült.

A bűncselekmény során személyi sérülés nem történt, anyagi kár nem keletkezett. A nyomozók helyszíni szemle lefolytatása mellett a beszerzett személyleírás és egyéb adatok alapján nagyerőkkel keresik a tettest.

Ismeretlen tettes vasárnap reggelre Kecskeméten, a TESCO területén lévő egyik mobiltelefonokat árusító üzletből ellopott 5 darab készüléket. A telefonok értéke 210.000.-Ft.

Egy kecskeméti családi házból lopott el a tolvaj egy permetező szivattyút 250.000.-Ft. értékben. A tolvaj a kerítésen átmászva jutott be az udvarra.

Egy hajósi utcából lopta el a tolvaj a sértett Suzuki Swift típusú személygépkocsiját még tegnap hajnalban. A bejelentést követően az eltulajdonított gépkocsit Érsekhalma közelében az 54-es számú főút mellett lévő földúton találták meg, kiégett állapotban. Az ismeretlen elkövető a gépkocsiból ellopott bankkártyáról Sükösdön, egy automatából 61.000- Ft készpénzt vett fel. A gépkocsiban keletkezett kár 600,000- Ft.

Kövessen minket a Facebookon is!