Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. szeptember 15. 20:20 | Szerző/forrás: kecskemetitv.hu

Szeptember 29-ére készül el a sportcsarnok

Szeptember 29-ére készül el a sportcsarnok
Befejezték a Messzi István Sportcsarnokban a régi parketta felszedését, és ezen a héten már elkezdték az úgynevezett rugalmas réteg lefektetését, amely az új parketta alatt lesz, és biztosítja majd, hogy a sportolók a megfelelő körülmények között tudjanak készülni és versenyezni. A sportcsarnok felújításával a kivitelező szeptember 29-ére végez.

Már tavaly is köztudott volt, hogy a sportcsarnok 2006-os felújításakor elfelejtették felszedni a régi parketta rétegét, és arra fektették rá az újat. Nem kellett sok idő, hogy elkezdjen rohadni a régi és elkezdjen süllyedni az új réteg.

A felújításra idén hatvanmillió forintos hitelből kerül sor, és ezen a héten már túlvannak a munkások a régi réteg felszedésén, és elkezdték lefektetni a rugalmas borítást, amelyre ráteszik majd az új parkettát. Ennek a technológiának a segítségével végre az elvárt körülmények között tudnak majd készülni és versenyezni a kecskeméti sportolók.

János Istvántól, a Hírös Sport Nonprofit Kft. Ügyvezetőjétől megtudtuk, a kivitelező ígéretei szerint szeptember 29-ére elkészülnek a parkettacserével, és októberben már mérkőzéseket is rendezhetnek a Messzi István Sportcsarnokban.

Kövessen minket a Facebookon is!