Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. szeptember 16. 08:01 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Betört ismeretlen Kecskeméten a Széktói stadion műhelyébe és elvitt onnan kettő darab szegélynyírót, egy benzinmotoros fűnyírót és egy szivattyút. A tolvaj a lakatot levágva jutott a műhelybe, az elvitt gépek értéke 500.000.-Ft.

Kecskeméten, a Kossuth körúton épülő áruház építési területéről eddig ismeretlen tettes, szerdára virradóra ellopott egy lapvibrátort, melynek értéke 300.000.-Ft.

Ugyanebben az időben Kiskunhalason egy nyitott telephelyről nyolc darab vastengelyt vitt a tolvaj. Az okozott kár 500.000.-Ft.

Őrizetbe került garázdaság gyanújával egy 32 éves kecskeméti férfi, aki a hatóság adatai szerint azzal gyanúsítható, hogy testvérével Kecskeméten egy sörözőben, előzetes szóváltást követően bántalmaztak több, ott tartózkodó vendéget, akik könnyebben sérültek.  

Határrendészeti események:

Egy 27 éves magyar férfit ellenőriztek kilépésekor a hercegszántói kirendeltség járőrei, aki egy svájci rendszámú autóval akarta elhagyni az országot. Az ellenőrzés megállapította, hogy a gépkocsit a svájci hatóság rendszám, alvázszám és motorszám alapján körözi. A gépkocsit vezető férfi gyanúsítottként őrizetbe került, míg a gépkocsit hatóságunk lefoglalta.

Kövessen minket a Facebookon is!