Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. szeptember 17. 07:54 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Elloptak egy pénztárcát tegnap Kecskeméten, a helyközi buszpályaudvaron egy ott várakozó szegedi férfitől. A sértett feljelentése szerint a tárcában 500.000.-Ft. volt.

Arany ékszereket és készpénzt lopott el az a tolvaj, aki csütörtök délután betört egy tiszakécskei házba. A sértettnek okozott kár 500.000.-Ft.

Nyomozás indult az ellen az ismeretlen tettes ellen, aki szerdán, Kiskőrösön a Mátyás király utcában nyitott állapotban parkoló Trabant személygépkocsiból ellopott egy bőrtáskát, benne 340.000.-Ft. készpénzzel és egy Kft. Irataival.  

A szomszédok fogták el azt a 27 éves kiskőrösi férfit, aki néhány perccel korábban besurrant a sértett kiskőrösi lakásába, majd onnan használati tárgyakat lopott el. A férfit a lakásból való menekülés során fogták el a környező szomszédok. A gyanúsított férfi őrizetbe került.

Határrendészeti események:

Az 51-es számú főúton igazoltattak kollégáink egy szerb-horvát kettős állampolgárságú férfit, aki egy személygépkocsival közlekedett. A gépkocsiban utazott négy felnőtt és egy gyermek, akik közül többen nem rendelkeztek okmányokkal. Az ellenőrzés megállapította, hogy a gépkocsivezető kivételével a többi személy illegálisan, a zöldhatáron át jutott országunk területére, és az átjutásukat, szállításukat a gépkocsit vezető férfi szervezte le. Vele szemben az őrizetbe vétel mellett büntetőeljárás indult embercsempészés miatt.

Kövessen minket a Facebookon is!