Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. szeptember 27. 15:53

Elváltak a KTE és Urbányi István útjai

Elváltak a KTE és Urbányi István útjai
A Kecskemét hivatalos honlapján tette közzé, hogy közös megegyezéssel szerződést bontott az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő csapat vezetőedzőjével, Urbányi Istvánnal.„A KTE Labdarúgó Kft., valamint Urbányi István a mai nappal, közös megegyezéssel megszüntette a vezetőedző 2011. június 30-ig érvényes szerződését. A szakember és a KTE többségi tulajdonosa, Rózsa Pál ma délelőtt találkozott azzal a céllal, hogy értékeljék a csapat helyzetét. A beszélgetés végén döntöttek úgy, hogy közös megegyezéssel megszüntetik a vezetőedző szerződését\" – olvasható a Kecskeméti TE hivatalos honlapján.

A közlemény szerint kecskemétiek tulajdonosa elismeri, hogy Urbányinak nagy érdemei vannak abban, hogy a KTE a legutóbbi szezonban az élvonalban maradt, ám most úgy véli, hogy a csapatnak „új impulzusokra van szüksége".

Az új szakvezető személye egyelőre nem ismert, a Kecskemét honlapja szerint a vezetőség megalapozott döntést kíván hozni Urbányi István utódjáról. A hétfői edzést a szakmai stáb többi tagja vezényli.

A Kecskemét egyelőre nagyon eredménytelen ebben az idényben: csak az újonc Szolnok ellen tudott győzni (4–2), emellett hatszor vereséget szenvedett, így az utolsó előtti helyen áll a bajnokságban.

 

Forrás: www.kecskemetite.hu

Kövessen minket a Facebookon is!