Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. október 1. 08:31 | Szerző/forrás: baon.hu

Villanykarós kerékpárút

Villanykarós kerékpárút
Az emberek általában örülnek az új kerékpárútnak, de a hiányokról, furcsaságokról is elmondták véleményüket a Petőfi Népének.

Múlt hétvégén kétszer is átadták a Kiskunhalast Soltvadkerttel összekötő kerékpárút 10 kilométeres új szakaszát. A halasi, pirtói és vadkerti összefogással, uniós pályázati pénzből elkészült beruházás azonban - egyelőre - nem tökéletes az emberek szerint.

Szerkesztőségünknek többen jelezték: a bicikliút nyomvonalában Soltvadkert-Selymesnél négy villanykarót "felejtettek" az illetékesek, és az út takarítása sem megoldott: gesztenyéken és falevélen át vezet az út a két város között.

-  Amikor Vadkert felé jártam és megláttam a selymesi villanykarókat, akkor úgy megdöbbentem, hogy még lefényképezni is elfelejtettem őket. Miért nem lehetett ezeket kivenni a nyomvonalból? Most kerülgethetjük őket az idők végezetéig, arról nem is beszélve, hogy - a gyerekeknek mondjuk - milyen balesetveszélyesek lehetnek - méltatlankodik egy olvasónk, aki ugyan nagyon örül az elkészült szakasznak, de értetlenül áll a selymesi szlalom pálya előtt.

Kövessen minket a Facebookon is!