Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. október 2. 10:47 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Megyénk közútjain az elmúlt 24 órában egy súlyos, egy könnyű sérüléses és három anyagi káros közlekedési baleset történt. Két ittas vezetőtől vették el jogosítványát a rend őrei.

Péntek éjjel betörtek egy nyárlőrinci élelmiszerboltba, ahonnan 100 karton cigarettát vitt el a tolvaj félmillió forint értékben.

Egy kecskeméti ház előtt parkoló Volvo típusú személygépkocsi hátsó szélvédőjét betörték, és elvittek belőle egy bőr táskát, személyes iratokkal, céges iratokkal és 250 ezer forint készpénzzel együtt.

Baja Rendőrkapitányság nyomozást rendelt el lopás bűntett elkövetésének gyanúja miatt egy 20, egy 30 és egy 25 éves bajai férfiak ellen, akik tegnap éjjel Vaskúton, a helyi polgárőrség Lada Nivájának üzemanyag tanksapkáját lefeszítették, majd abból egy gumicső segítségével mintegy 30 liter benzint szívtak le. A három férfit tetten érték, és előállították. 

Egy bajai nő tett feljelentést egy siklósnagyfalui férfi ellen, aki július 12-én egy személygépkocsit vett tőle úgy, hogy a járműre fennálló törlesztő részletek befizetését vállalta. Ennek nem tett eleget és a kocsit sem adta vissza. A bűncselekménnyel okozott kár: 1.8 millió forint.

Betörtek tegnap egy bajai lakásba és onnan egy páncélkazettát loptak el a benne lévő 750 ezer forint készpénzzel.

Egy kecskeméti férfi tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki május 3-án egy kecskeméti telephelyről – 14 nap fizetési haladékkal – egy kft. képviseletében átvett 20 liter növényvédő szert, amit a határidő leteltét követően sem fizetett ki, és a megadott telefonszámokon nem sikerült elérni. Az okozott kár 250 ezer forint.

Keresik azt a személyt, aki pénteken este Dunavecsén található tanya ablakait betörte, az ajtókat megrongálta, a tanyából azonban semmit nem vitt el. Az okozott kár 300 ezer forint.

Szabálysértési őrizetbe került egy 28 éves alattyáni férfi, aki járművezetéstől eltiltás hatálya alatt Tázláron a Kecskeméti utcában MTZ típusú mezőgazdasági vontatóval közlekedett.

Eljárás indult egy palesztin és két algériai állampolgárral szemben, akik tiltott határátlépést követtek el gyalogosan. Elszállították őket a Kiskunhalasi Őrzött Szállásra, ahol idegenrendészeti őrizetbe kerültek.

window.fbAsyncInit = function() { FB.init({appId: \'124950740848507\', status: true, cookie: true, xfbml: true}); }; (function() { var e = document.createElement(\'script\'); e.async = true; e.src = document.location.protocol + \'//connect.facebook.net/hu_HU/all.js\'; document.getElementById(\'fb-root\').appendChild(e); }());

Kövessen minket a Facebookon is!