Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. október 13. 19:12

Tomislav Sivic a KTE-Ereco vezetőedzője

Tomislav Sivic a KTE-Ereco vezetőedzője
2010. október 14-étől ismét Tomislav Sivic lesz a KTE-Ereco vezetőedzője. A KTE Labdarúgó Kft. tulajdonosai közösen döntöttek arról, hogy a korábbi sikeredző vegye át a csapat irányítását. A megbízatása hosszú távra szól, de mivel a legfontosabb az volt, hogy a szakember mihamarabb elkezdje a munkát, a tulajdonosok később egyeztetnek majd a szerződés pontosításáról.

Tomislav Sivic munkáját pályaedzőként Szabó István, az eddigi utánpótlás szakmai vezető segíti majd, és visszatér Momir Ciric is, aki a felnőttkeret kapusait veszi át. Erdei Sándor kapusedző a jövőben az utánpótlásban készülő kapusnövendékek képzését irányítja.

Tomislav Sivic csütörtökön 17 órától nyílt edzésen tér vissza a Széktói Stadionba. A KTE vezetősége erre a nyílt edzésre nagy szeretettel várja a szurkolókat, valamint a sajtó érdeklődő munkatársait.

Tomislav Sivic (1966. augusztus 29.), a Vajdaságban született. Labdarúgóként megfordult többek között Kecskeméten is. Később a feröeri bajnokságba került, ahol edzősködni kezdett. 1997-ben bajnokságot nyert a B36 csapattal. Ő irányította többek között a szerb U17-es és U19-es válogatottat is. 2007 nyarán ült le a Kecskeméti TE-Ereco kispadjára, ahol egy év alatt történelmet írt, ugyanis a csapat az Ő irányításával jutott fel az első osztályba. Első NB1-es idényében az előkelő 5. helyen végzett a KTE-vel, majd a 2009/10-es szezonban, 2009. október 21.-én lemondott posztjáról a gyengébb eredmények miatt. Összesen 41 élvonalbeli mérkőzésen ült a KTE kispadján. 2010 februárjában elvállalta ismét a szerb U-19-es válogatott szövetségi kapitányi posztját, majd október 14-től  visszatér a Kecskeméti TE csapatához.

 

Forrás: www.kecskemetite.hu

Kövessen minket a Facebookon is!