Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. október 22. 09:18

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból

Sándor atya heti-levele a Széchenyivárosból
A széchenyivárosi Szent Család Plébánia vezetője ismét megküldte heti lelki-program tervüket, melyet örömmel osztunk meg olvasóinkkal. A hét ünnepei, szentjei: Hétfő: Szent Mór püspök, Csütörtök: Szent Simon és Júdás (Tádé) apostolok.

Ma Missziós vasárnap van, országos gyűjtés a missziók javára.

Október hónapban hétköznap a szentmisék után, pénteken este fél 6-tól imádkozzuk közösen a rózsafűzért. Szeretettel hívunk mindenkit a közös imára.

Hétfőn egésznapos szentségimádás lesz a szokott módon. Hétfőn a szentmise után, kedden a szentmise előtt fél 8-tól közös szentségimádás.

Hétfőn este 7 órakor egyházközségi képviselőtestületi gyűlés lesz a Tanácsteremben. Szeretettel várom a képviselőket.

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia jövő vasárnap országos gyűjtést szervez a katolikus templomokban az iszapáradás károsultjainak megsegítésére

Gyermekkeresztelésoktóber 31-én, vasárnap a 9 órás szentmisében lesz. Imádkozzunk értük!

Október 30 és november 2 között az urnatemető mindennap 8-12 és 13-18 óráig lesz nyitva.

Nov. 1-én, Mindenszentek Napján és nov. 2-án, Halottak Napján este 6 órakor lesz szentmise. A szentmise után megemlékezés a halottakról az urnatemetőben. 

Miseszándékoterre a hétre még el tudunk fogadni.

Az előtérben a Szentcsalád kép alatti persely szolgál az iszapár sújtotta testvéreink megsegítésére. A befolyt összeget a Katolikus Karitásznak fogjuk elküldeni. A héten újabb 132.000 Ft-ot utaltunk át. Köszönet a legkisebb adományért is.

A Magyar Máltai Szeretetszolgálat Kecskeméti Csoportja megkezdte az ajkai iszaptározó gátszakadása miatt bekövetkezett katasztrófa károsultjainak támogatására tárgyi adományok (tisztítószerek, jó állapotú műszaki cikkek, tartós élelmiszer, háztartási felszerelés), és pénzadományok gyűjtését. A gyűjtéssel kapcsolatos felvilágosítás az 506-124-es vagy a 485-696-os telefonszámon kérhető.

Egyházmegyei Családtalálkozólesz november 6-án, szombaton Kiskunmajsán. Program a hirdetőtáblán található.

Köszönetazoknak, akik a „72 óra kompromisszum nélkül” programot, a Hitoktatói továbbképzést, az Egyházmegyei szinódusi találkozót szervezték, részt vettek benne, imáikkal, adományaikkal, munkájukkal segítették a megvalósulását.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház