Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. október 25. 08:08 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Szombatról vasárnapra virradóra ismeretlen tettes egy jászszentlászlói tanyáról hajtott és lopott el 100 darab pecsenyelibát. A tettes, vagy tettesek a kerítés drótját kivágva jutottak az állatokhoz. A 250.000.-Ft. értékű libákat a tanya közelében leállított szállítójárművel vitték el. A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság nyomoz az ügyben.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság őrizetbe vett egy 20 éves román férfit, aki vasárnap Kecskeméten, az izsáki úti bevásárlóközpontban több élelmiszer és egy női fülbevaló vonalkódját távolította el azzal a céllal, hogy azokat így kísérelje meg ellopni. Az ellopott tárgyak értéke 4.351.-Ft.

Határrendészeti események:

Őrizetbe került egy szerb-horvát kettős állampolgárságú férfi is, aki szombat hajnalban autójával a határ közelében felvett három koszovói állampolgárt, akik illegálisan léptek országunk területére. Az embercsempészettel gyanúsított férfi a menekülteket az országon át akarta szállítani, de Gara település határában a járőreink megállították és elfogták a férfit és a menekülteket.

Kövessen minket a Facebookon is!