Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. október 26. 08:53

A Költségvetési és Vagyongazdálkodási Bizottság felel a sportügyekért

Képgaléria
A Költségvetési és Vagyongazdálkodási Bizottság felel a sportügyekért
A Költségvetési és Vagyongazdálkodási Bizottság sport munkacsoportot hozott létre. Ennek oka, hogy – mint ismeretes – a testület a korábbinál kisebb létszámmal és kevesebb bizottsággal működik, így egy-egy bizottságra több, összetettebb feladat hárul. A bizottságon belül működő munkacsoport vezetője Vörösmarty Attila lett, tagjai pedig Bogasov István és Falusi Norbert.

A bizottság ingatlanok értékesítése kapcsán több döntést is hozott. Ezek értelmében gazdára talált egy Csáky utcai, 330 négyzetméteres beépítetlen terület, amelyre mindössze egy magánszemély nyújtott be pályázatot, aki a területet nettó 9,6 millió forintért vásárolhatja meg.

Nem volt azonban jelentkező két másik – egy Mérleg és egy Tavaszmező utcai – területre, ezért az ezekre kiírt pályázatot eredménytelennek nyilvánították, és új pályázat kiírásáról döntöttek. Szintén  új pályázatot írnak ki három felépítményes ingatlanra – egy Szolnoki hegyi tanyára, a Csokor utcán üresen álló orvosi rendelőre, és egy Zentai utcai épületre - ugyanis első körben ezekre sem akadt jelentkező.

A bizottság döntött egy Szent István körút közelében lévő 3728 négyzetméteres terület sorsáról is. Ezt a Hilti Szerszám Kft. vásárolhatja meg, amely egyedüli pályázó volt, és 8 millió forintért vásárolhatja meg a területet.

Kövessen minket a Facebookon is!