Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. október 28. 20:55

Itt a novemberi Korhatár!

Itt a novemberi Korhatár!
Már kapható az újságárusoknál a Korhatár novemberi száma. Ízelítő a tartalomból: A címlapon Papadimitriu Athina színésznő szerepel, akit Borzák Tibor arról is kérdez, hogy pályáján jelentett-e előnyt vagy hátrányt görög származása, miként élte meg, amikor otthagyta családját egy új szerelemért, aminek tizenkét év után csúfos vége lett. Szóba kerül az is, hogy újra teljes energiával játszik, énekel, sőt könyvben meséli el az életét...

Tóth Tímea riportja az ezerarcú betegségről, a Sclerosis Multiplexről szól, a téma szakértői mellett megszólalnak a szakértők is, sőt a szerző egy kecskeméti közösségteremtő kezdeményezést is bemutat írásában.

 

A Korhatár Barangoló rovata ezúttal az Őrségbe kalauzolja el az olvasókat. Egy másik cikkben a barátság témáját járja körül az újságíró, a sztárokat bemutató sorozatban pedig a most 75 esztendős Alain Delon életútja ismerhető meg. A Kertvarázs rovatban a temetők növényvilágát és virágait veszi sorra Bozsik gazda.

 

Képes beszámoló olvasható a Korhatár, a Wojtyla-ház és a Gong Rádió kezdeményezéséről: az utóbbi lapszámok címoldalán látható hírességek, Nyári Károly és Katona Klári kecskeméti látogatásának pillanatai idézhetők vissza. (A mostani „címlap”, Papadimitriu Athina pedig november 4-én látogat a hírös városba!)

 

Ezeken kívül további sok-sok érdekes cikket kínál még az újság Életmese, Nagyvilág, Ezotéria, Szórakozás rovata is, és nem maradnak el a nyereményjátékok sem.

 

Korhatár magazin: az 50 felettiek lapja

– olvassa kor-határtalanul!

Kövessen minket a Facebookon is!