Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. november 12. 11:31

Dr Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről

Dr Jeney Gábor plébános atya hirdetései - a főplébánia közösségi életéről
Kecskemét plébánosa, dr. Jeney Gábor atya elküldte a most következő vasárnap fölolvasandó hirdetéseit, melyeknek portálunk is szívesen ad helyet és szívből ajánl. Ma a Máltai Szeretetszolgálat Erzsébet-kenyér osztást végez.

Jövő vasárnap országos gyűjtés lesz a Karitász javára.

A Nagytemplom Benedictus kórusa felvételt hirdet. Szeretettel várják mindazokat, akik ezt a szolgálatot vállalják. Bővebben a plakáton.

A Mária Társulat szeretettel vár útitársakat idei utolsó, egynapos zarándokútjára Pápa-Győr útvonalra. Indulás: november 18-án reggel 6 órakor a volt Domus parkolóból.

November 19-én fél 7 órai kezdettel Kövi Szabolcs fuvolakoncertje lesz a Piarista templomban. Részletek a plakáton.

A Piarista Gimnázium november 20-án 10 órától nyílt napra várja az érdeklődőket. Bővebben a plakátokon.

Erzsébet-Katalin napi egyházközségi batyusbál lesz a Szentcsalád Plébánia nagytermében november 20-án szombaton 19.00 órától. Belépés egy tányér sütemény vagy szendvics, egy üveg üdítő és egy tombola tárgy családonként. Minden korosztályt szeretettel hívnak.

November 21-én, Krisztus Király ünnepén 16 órai kezdettel szentségimádás és szentmise lesz a Piarista templomban.

November 22-én 18 órai kezdettel Miskei Antal egyetemi docens előadása lesz a Közösségi Házban a KÉSZ szervezésében. Bővebben a plakáton.

November 27-én 10 órai kezdettel adventi koszorú kötés lesz a Közösségi Házban. Szeretettel várjuk a hittanosokat és a szüleiket!

A „Farkas Béla Nótakör” november 27-én szombaton 17 órai kezdettel Magyarnóta és Operett Estet rendez a Szentcsalád Plébánia Nagytermében. Fellépnek többek között Erdős Melinda, Kremsner József, Bokor János. Jegyek a Szentcsalád Plébánián kaphatók.

November 28-án a fél 11-es szentmise érseki szentmise lesz.

Kövessen minket a Facebookon is!

Címkék: Wojtyla Ház