Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. november 16. 20:23

A Kecskeméti Városfejlesztő Kft. hétfőtől felmérést végez

A Kecskeméti Városfejlesztő Kft. hétfőtől felmérést végez
A GKI Gazdaságkutató Zrt. november 22-étől, hétfőtől megkezdi a lakossági felméréseket Kecskemét két közlekedés-fejlesztési projektjéhez kapcsolódóan. A munkában kezdetben nyolcvan olyan önkéntes vesz részt, akik társaságunknál jelentkeztek a feladatra. Számukra a GKI pénteken tart képzést a polgármesteri hivatalban.

A kérdezőbiztosok a kérdőívekkel összesen 9000 – pályázatonként tehát 4500 – háztartást keresnek fel. Felhívjuk a lakosság figyelmét, hogy a feladatot ellátók megbízólevéllel rendelkeznek, és személyi azonosságukat lakossági kérésre kötelesek igazolni.

A háztartások mellett két alkalommal – naponta 4-4 órában – összesen 50 meghatározott ponton történik majd felmérés a gépkocsival vagy autóbusszal közlekedők körében. A kérdések elsősorban a lakosság közlekedési szokásaira irányulnak majd. A közlekedők között végzett felmérésben segítségünkre lesznek a Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai is.

A lakossági felmérések idén december 19-ig tartanak, jövőre pedig előreláthatólag január végétől folytatódnak.

A felmérések lakosságot érintő történéseiről, fejleményeiről társaságunk folyamatosan tájékoztatja Kecskemét polgárait.

Társaságunk továbbra is várja mindazok e-mailen történő jelentkezését, akik a két nagy közlekedés-fejlesztési projekthez kapcsolódó forgalomszámlásban szeretnének részt venni. E-mail: [email protected]

Kövessen minket a Facebookon is!