Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. november 18. 09:45

Kedves Alkotó Fiatalok! FRINGE idő van!

Kedves Alkotó Fiatalok! FRINGE idő van!
A Kecskeméti Ifjúsági Otthon 2011. március-24-27-ig ismét megrendezi a Tavaszi Fesztivál ifjúsági művészeti programját. A Kecskemét Fringe több helyszínen, szerkesztett műsorok keretében, professzionális technikával kínál bemutatkozási lehetőséget a fiatal alkotóknak és előadóknak minden művészeti ágban: zene, tánc, színjáték, film, képző- és iparművészet, fotó, stand-up comedy és egyéb kreatív megvalósítások.

2010. november 1-től 2011. február 1-ig várjuk mindazon 14-30 éves fiatalok jelentkezését, akik valamely művészeti területen szeretnének bemutatkozni a Kecskemét Fringe 5., jubileumi programsorozatában.

A  jelentkezők programjainak eredménye egy 4 napos, több helyszínen zajló kecskeméti rendezvénysorozat, amely alatt a résztvevők - fellépők, alkotók, ifjú művészek - az arra legalkalmasabb környezetben csillogtathatják meg tudásukat, vagyis a tehetségüket.

Tervezett helyszínek, programok:

  • Kecskeméti Ifjúsági Otthon: információs központ, megnyitó, kiállítás, színjátszó programok, klubkoncertek, film, workshopok
  • Tudomány-és Technika Háza: naqykoncertek, vizuális performance-ok
  • Malom Központ: tánc, ének, kiállítás
  • Egyéb változatos helyszínek a város területén: ifjúsági akciók, események egyesületek, önkéntesek bekapcsolódásával
    (A jelentkezések függvényében változhat.)

A 2011. évben is lehetőséget biztosítunk Kecskemét szakképző iskoláinak tevékenységük kreatív bemutatására

A Kecskemét Fringe hagyományos, önálló művészeti programja:
- Az Országos diákszínjátszó Találkozó Dél-alföldi regionális rendezvénye

A fesztivál biztosítja:
- a fellépés helyszínét professzionális alaptechnikával,
- a fesztivál általános promócióját.
Minden egyéb költség a fellépőket terheli.

Minden szereplő a saját programját a Fesztivál ideje alatt is reklámozhatja, ízelítőt adhat belőle a különböző helyszíneken, ezzel is hozzájárulva egy igazi fesztiválhangulathoz.

A Kecskemét Fringe programjai minden helyszínen díjtalanul látogathatók, így minden fellépő bátran mozgósíthatja a rajongótáborát.

A Fesztivál résztvevői jelentkezésükkel hozzájárulnak, hogy a Kecskeméti Ifjúsági Otthon a Kecskemét Fringe rendezvényeken készült fotókat, videó felvételeket a Fesztivál reklám-propaganda anyagához felhasználhatja.

Programszervező:Zum Erika, Kecskeméti Ifjúsági Otthon (76) 481-523

Kövessen minket a Facebookon is!