Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. november 19. 08:27 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Egy 20 éves román férfi ellen indult eljárás visszaélés lőszerrel bűntett gyanúja miatt a Kecskeméti Rendőrkapitányságon. Még szerda éjszaka egy kölcsönkért autóval közlekedett a román férfi harmad magával Kecskeméten, amikor a járőr igazoltatás miatt megállította. A gépkocsi átvizsgálásakor a járműből egy darab 9 mm-es és tizenkét darab 762-es lőszer került elő.

Ismeretlen tettes tegnap hajnalban betört Kecskeméten egy kft. irodahelyiségébe és onnan ellopott egy lemezkazettát, benne 1.500.000.-Ft készpénzzel.

Csütörtökre virradóra egy kecskeméti kft. telephelyére a kerítés kivágásával tört be a tolvaj, majd az ott parkoló tehergépkocsiról ellopott három darab kereket. Az okozott kár 600.000.-Ft.

A Kecskeméti Rendőrkapitányság lopás bűncselekmény gyanúja miatt őrizetbe vett egy fiatalkorú kecskeméti fiút, aki azzal gyanúsítható, hogy még októberben Kecskeméten, egy Zsinór utcában álló Ford személygépkocsi ablaküvegét betörte, majd a gépkocsiból magnót, telefont és ezüst ékszert lopott el, 45.000.-Ft értékben.

Határrendészeti események:

A Kelebiai Határrendészeti Kirendeltség járőrei stabil hőkamera segítségével fogtak el két felnőtt és egy fiatalkorú afgán állampolgárt, akik okmányok nélkül akartak országunk területére lépni. A két felnőtt férfi kiutasítást előkészítő őrizetbe került.

Kövessen minket a Facebookon is!