Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. november 20. 10:07

Ganxsta Zolee börtönbe vonult

Képgaléria
Ganxsta Zolee börtönbe vonult
Alapfokú engedelmességi vizsgát tartott pénteken a fiatalkorúak börtönében a Cerberosz iskola. Hat menhelyi kutya kiképzésére kaptak lehetőséget az elítéltek. Az ideiglenes gazdik húsz héten keresztül tanították négylábú barátaiknak az ül, fekszik, helyben marad parancsszavak végrehajtását. A vizsgára eljött Ganxta Zolee is. Szabó Attila, a kutyaiskola vezetője elmondta: a záró foglalkozás remekül sikerült, tanítványainak már papírjuk is van arról, hogy szófogadóak.

Alapfokú engedelmességi vizsgát tartott ma a fiatalkorúak börtönében a Cerberosz iskola. Hat menhelyi kutya kiképzésére kaptak lehetőséget az elítéltek. Az ideiglenes gazdik húsz héten keresztül tanították négylábú barátaiknak az ül, fekszik, helyben marad parancsszavak végrehajtását. A vizsgára eljött Ganxta Zolee is. Szabó Attila, a kutyaiskola vezetője elmondta: a záró foglalkozás remekül sikerült, tanítványainak már papírjuk is van arról, hogy szófogadóak.

 

Egyik kutyus egy börtönőrnél talált új otthonra, ketten pedig szabadulásuk után kerülnek új gazdijukhoz. Kovács Dániel Péter Dinát fogadja örökbe, Lakatos Szabina pedig a földszintes Casper szerető gazdijabarátja lesz. Három kutya még gazdira vár.

 

www.baon.hu

Kövessen minket a Facebookon is!