Július 24. szerda, Kincső, Kinga
Hírek, események 2010. november 22. 08:08 | Szerző/forrás: police.hu

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből

Rendőrségi hírek Bács-Kiskun megyéből
Ismeretlen tettes vasárnap hajnalban betört egy hetényegyházi tanyára és onnan több marmonkannát, 4 hektoliter bort és 10 darab tyúkot lopott el. A lopással okozott kár eléri az 1.000.000.-Ft-ot.

Rablás miatt keressük azt a személyt, aki szombat éjszaka Kiskunhalason a Petőfi Sándor utca és a Kalap utca kereszteződésében az 58 éves sértettet előbb földre lökte, majd a hátára térdelve a zsebeiből ellopott egy mobiltelefont, valamint 15.000.-Ft készpénzt.

Tolvaj járt tegnap este egy kiskunfélegyházi családi házban, ahonnan 1.500.000.-Ft készpénzt és 500.000.-Ft értékben arany ékszert lopott el az ismeretlen.

Határrendészeti események:

A Bácsalmási Határrendészeti Kirendeltség járőrei tegnap éjszaka fogtak el egy cseh, egy szlovén, egy koszovói és egy szerb állampolgárt, akik egy személygépkocsival akartak tiltott határátlépést elkövetni a szerb határátkelőhely irányából, de már magyar oldalon. A koszovói és a szerb állampolgárokkal szemben egy év kiutasítás, míg a cseh és a szlovén állampolgárokkal szemben szabálysértési feljelentésre került elrendelésre.

Elfogtunk négy algériai férfit is, akik Szabadkáról indultak el a nemzetközi vasútvonal mentén, de a határtól nem messze a járőrök elfogták az illegális határátlépőket, akik okmányok nélkül léptek országunkba. A négy férfi idegenrendészeti őrizetbe került.

Kövessen minket a Facebookon is!