Ahol garantált a kiváló minőség
Azt mondják, a jó bornak nem kell cégér - vagyis nem kell reklám, hírverés. Higgyék el, nem csak a jó nedűre, de a finom cukrászsüteményekre is igaz ez a mondás! Mert aki egyszer felkeresi a lajosmizsei Kiss Cukit az Árpád utcában, s megkóstolja a fagylaltjaikat, süteményeiket, az hamar törzsvendég lesz, s az „édes élményeit” szívesen megosztja barátaival, ismerőseivel. A tulajdonos, Kiss Zoltán aranykoszorús, Venesz József-díjas mestercukrász ezt így fogalmazta meg: - Kicsit távol esik cukrászatunk a főúttól, de aki már fogyasztott a termékeinkből, azt nem rettenti el ez a kis kitérő. Mindig meggyőződésem volt, hogy a legjobb reklám, a legjobb vendégcsalogató a minőség. Ahhoz nem kell mestercukrásznak lenni, hogy különböző porokból, adalékokból és vízből kotyvasszon az ember édességeket. A mi cukrászatunkban viszont alapszabály, hogy minden sütemény, fagylalt csak a legjobb természetes alapanyagokból, a tradicionális receptek alapján készülhet.
Részletek