Százhúsz adag kukoricalisztben forgatott törpeharcsával, köretként burgonyapürével, savanyúsággal kedveskedett szerdán Cserna Enikő a Wojtyla Ház szegényeinek jómaga, valamint az Akasztói Horgászpark és Halascsárda üzemeltetőinek nevében. Örömmel újságolta a népkonyha udvarán tartott harsonakoncert után a hangverseny közönségének, hogy a Magyar Gasztronómiai Egyesület Aranyszalag Minőség tanúsítványát kapta az Akasztói Szikiponty a tavaly októberben megrendezett Budaörsi Halünnepen. Ez annak elismerése, hogy kiváló minőségű pontyhúst tudunk előállítani halgazdaságunkban - adta tudtul Cserna Enikő, majd imádság és asztali áldás után a népkonyha asztalaihoz invitálta a Wojtyla sorsközösséget. Eközben a koncert meghívott vendégeinek halászlét és túrós csuszát szolgáltak fel a szociális intézmény Pintér József termében. (Folytatás a képek után, fotók: Mátyus István)
Részletek